Alleen op afspraak

Bel 06 539 129 79

Huisregels

 1. Gebruik van medicijnen dien je altijd te melden.
 2. Ik ben niet verantwoordelijk voor schade en/of letsel als gevolg van verzwijgen van medische informatie zoals lichamelijke en/of geestelijke aandoeningen, zwangerschap, blessures en medicijngebruik.
 3. Ten allen tijde dient de gemasseerde het ondergoed aan te houden.
 4. Bij sommige blessures is het mogelijk dat ik je zal doorverwijzen naar een arts.
 5. Te laat komen gaat ten koste van je eigen tijd.
 6. Ik werk enkel op afspraak. Een afspraak maken kan op verschillende manieren: per telefoon, e-mail, of via de digitale agenda op treatwell. Je kunt direct een afspraak maken op een datum en tijdstip van jouw voorkeur.
 7. Annuleren van een afspraak is kosteloos tot 24 uur voor aanvang, daarna worden de kosten alsnog in rekening gebracht.
 8. In verband met de hygiëne worden de badlakens die eigendom zijn van Amanti Buddha na elke behandeling gereinigd.
 9. Om je de volledig aandacht te kunnen geven, neem ik zelf de telefoon niet aan tijdens het masseren. Daarom vraag ik je om jouw mobiele telefoon ook uit te schakelen of op stil te zetten.
 10. Indien de betaling plaatsvindt via een cadeaubon of cadeaukaart is deze niet in te wisselen voor contant geld. Daarnaast is er ook geen teruggave mogelijk wanneer je minder dan de cadeaubonwaarde aan massages of andere diensten afneemt.
 11. Ik behoud mij het recht voor cliënten te weigeren indien deze onder invloed zijn van geestverruimende middelen, alcohol of anderszins aanleiding geven tot contra-indicatie.
 12. Roken is niet toegestaan in de behandelruimte.
 13. De praktijk is niet aansprakelijk voor beschadiging of verlies van persoonlijke bezittingen.
 14. Pinbetaling is mogelijk, Creditcards worden niet geaccepteerd.
 15. Erotische massages worden onder geen enkele voorwaarde gegeven en zijn niet bespreekbaar. Het wordt niet op prijs gesteld dat dit tijdens een massage gevraagd wordt. Ik behoud mij het recht voor om de behandeling te staken.
 16. Bij het maken van een afspraak en/of bij binnenkomst van Amanti Buddha, ga je akkoord met deze huisregels.
 17. Hygiëne en ethiek zijn in mijn praktijk heel belangrijk. Ik verwacht van mijn klanten dat ze daar eveneens zorg voor dragen.